موضوع: "اجتماعی"
❓ کدام را باور کنیم ❓❓
خاموش کردن ایفل را باور کنیم
یا آزادیِ منافقینِ تروریست در فرانسه را
کودکان در عراق میمیرند
ایفل خاموش میشود
زنان در افغانستان میمیرند.
ایفل خاموش میشود
مردها در یمن میمیرند
ایفل خاموش میشود
پیرمردها در سوریه میمیرند
ایفل خاموش میشود
دست از سر ایفل برداریم
بگردیم
کلید دنیا را پیدا کنیم
سالهاست بیهوده روشن است
? سلمان نظافت یزدی
وقتی داخل یک مغازه می روید ، بلند بپرسید :
این ایرانی است؟
فقط « بلند » بپرسید تا گوش دو یا سه نفر نیز « حساس » شود .
این عملیات به اندازه ای اثرگذار است که اگر شما خریدی نکنید باز اشکالی ندارد….
اگر به جای گفتن :
دیوار موش دارد و موش گوش دارد ،
بگوییم :
ملائکه در حال نوشتن هستند …
نسلی از ما متولد خواهد شد که به جای مراقبت مردم ،« مراقبت الله » را در نظر دارد!
قصه از جایی تلخ شروع شد که در گوش یکدیگر با عصبانیت خواندیم :
بچه را ول کردی به امان خدا
ماشین را ول کردی به امان خدا
خانه را ول کردی به امان خدا
و اینطور شد که « امان خدا» شد ؛ مظهر ناامنی !
ای کاش میدانستیم امن ترین جای عالم ، امان خداست….
منبع : کانل تلگرام شهید آوینی
* اگر کسی از دوستان ، بستگان ، همسایگان و همکاران مهمانی داد وما جز آن نبودیم چه جای گلایه؟
مگربه ما بدهکار بوده است؟ شاید دسترسی نداشته،شاید فراموش کرده که بگوید واز قلم افتاده ایم
شاید از نظر غذا وامکانات و ظرفیت و…. یا به هر دلیلی به ما نگفته است ….
چرا به ما بربخورد ؟!!!! غبار کدورت برآینه ی دوستی هایمان بنشیند.
زبان به گلایه گشودن،هم طرف مقابل را شرمنده و رنجیده خاطر می کند ،
هم نشانه ی کم ظرفیتی ودون همتی وحقارت نفس گله کننده است .
(مناعت طبع) ، گوهریست که نباید آن را با سنگ « توقع های کوچک » شکست !
زیرا گلایه های بعدی ، نه عیوب وکاستی های گذشته را اصلاح می کند ، نه چیزی عاید ما می شود .
تنها پایین بودن سطح اندیشه وافق فرهنگ خویش را با این کار ، نشان داده ایم.
نویسنده: یه بنده خدا
* با توجه به اینکه عید است بازار مهمانی ها داغ چند ضرب المثل دراین مورد برای دوستان میذارم:
* مهمان، هرکه باشد، درخانه هرچه باشد.
* مهمان دیروقت یا ناخوانده ، خرجش به پای خودش است.
* سفره ی نینداخته یک عیب دارد، سفره ی انداخته هزار عیب.
” جوانا فرانسیس ” روزنامه نگار زن آمریکایی در گزیده ای از نامه اش خطاب به زنان لبنانی می نویسد:
” آنها سعی دارند با فیلم ها و نماهنگ های شهوت انگیز، به دروغ ما زنان آمریکایی را شاد و راضی نشان دهند، مفتخر به لباس پوشیدن چون هرزه ها و قانع بودن به نداشتن خانواده؛ و تو را اینچنین وسوسه می کنند.
اکثر ما شاد نیستیم به من اعتماد کن، میلیون ها نفر از ما داروهای ضد افسردگی مصرف می کنیم از شغل هایمان متنفریم و شب ها به خاطر مردانی که می گفتند دوستمان دارند، ولی حریصانه از ما سوء استفاده می کنند و می روند، گریه می کنیم. یا در جایی دیگر می گوید :
” من تورا می بینم و به تو غبطه می خورم “
مردان ما دیگر حتی پاکدامنی نمی خواهند، آنها ” در ” گرانبها را درک نمی کنند، آنها سنگ مصنوعی پر زرق و برق را انتخاب می کنند تا آن را پس از سوء استفاده رها کنند.
” مدت هاست به الگویی همچون یک زن مسلمان غبطه می خورم !”
اظهارات این روزنامه نگار و متن و صحبت های امثال این، از زنان شاغل و دانشمند غربی نشان از سردرگمی و گمگشتگی دارد، در واقع مردواره کردن زنان برای در دسترس تر بودن زنان و رسیدن به مقاصد شوم از سوی مسئولین و ثروتمندان، سوغات تلخ غرب برای زنان غربی بوده که البته برخی زنان ایرانی نیز چشم بسته و از این سوغات بی بهره نمانده اند؛
تا جایی که زخم اندیشه های بی بنیاد فمینیسم بر تن برخی خانواده های ایرانی نیز دیده می شود. در حالی که این مسیر راهی است که زنان غربی تا آخرش رفته و امروز پشیمان از این مسیر سرگردان به دنبال الگویی برای خروج از این منجلاب هستند. آنها به دنبال الگویی هستند که بتوانند عزت و اعتماد نفس خود را جلوه دهند نه جسم و زیبایی خود را، الگویی که بازتاب آینه اش پاکدامنی و نجابت باشد.
آنها به دنبال آرامش هستند، اینجاست که یک زن چون جوانا فرانسیس تنها راهکار خروج از این منجلاب الگوگیری از زنان مسلمان می داند و بیان می کند ” مدت هاست نسبت به الگویی همچون یک زنان مسلمان غبطه می خورم “. با بازنگری بیانات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) زن مسلمان ایرانی باید به جای قدم نهادن در این مسیر تاریک بداند :
بدانید امروز زنان کشور ما، مسئولیت شان سنگین است. مسئولیت مضاعفی که امروز شما دارید، همین است که نگاه غلط به مسئله زن و مرد را تصحیح کنید. نگاهی که امروز دنیای غرب سعی می کند در مساله زن و مرد القا کند، نگاه غلطی است، نگاه باطلی است، این به پایمال شدن ارزش های بسیاری در جوامع بشری منتهی خواهد شد، که الان دارد گوشه هایی از آن نشان داده می شود. این نگاه را باید تصحیح کنید.(05/05/84).
امروز نقش من و شما بانوی مسلمان ایرانی فریاد زدن و طلبکار بودن از دنیا است از دنیایی که به بشریت عموماً و به زن خصوصاً خیانت کرده است .
http://www.bdfars.ir/fa/news/58214
پیوند: http://www.bdfars.ir/
در ابتدای قرآن کریم، الحمدولله رب العالمین آمده است، به این معنا که بین اسماء و صفت های الهی اولین جایی که خداوند متعال را شکر می کنیم به خاطر رب بودنش است.
یک اصل کلی در تربیت این است که مربی قبل از این که مربی شود باید مربا باشد، مربا یعنی تربیت شده، اگر بخواهیم تربیت کنیم، تربیت موثر، باید خودمان تربیت بشویم؛ این تربیت آنقدر اهمیت دارد که اولین جایی که باید خدا را شکر کنیم جایی است که مربی بودن خداوند مطرح است.
محبت محور تربیت است با توجه به آیه دوم سوره مبارکه حمد به این نکته می رسیم که رحمانیت و رحیمیت خداوند محور ربوبیت است چنانکه خداوند تربیت کننده و رب خود را مهربان به حال خاص و عام معرفی می نماید.
در تربیت مهمترین عامل، محبت و مهربانی است؛ در جوشن کبیر 1000 اسم و صفت برای خداوند بیان شده است که بیشتر آن ها از رحمت و عفو حکایت می کنند. ما در بسم الله الرحمن الرحیم که ابتدای تمام سوره ها به جز سوره توبه است، به صفت مهربانی و محبت خداوند برمی خوریم، خداوند می خواهد ما را جذب کند و با رحمانیت و رحیمیت شروع می کند.مظهر ربوبیت خداوند حضرت رسول اکرم(ص) هستند و از صفات بارز آن حضرت رحمت للعالمین است.
کسی که می خواهد کار تربیتی کند باید مهربان باشد و محبت کند، این محبت باید عملی باشد یعنی در کنار احساس محبتی که داریم باید خدمت رسانی داشته باشیم، به طور مثال در تربیت کودک، یک محبت عملی نیاز است، باید به کودکان یاد داد و آنها ترغیب به کمک رسانی و خدمت رسانی کرد چرا که تربیت یک کار مقدس است و باعث می شود از تربیت حضرت رسول اکرم(ص) شخصی چون حضرت علی(ع) رشد یابد.
پیوند: http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=28837
تسنیم | وظیفه ما در قبال نامه رهبر انقلاب
چند روزی از انتشار نامه مقام معظم رهبری خطاب به جوانان اروپا و امریکا میگذرد ولی هنوز تعداد زیادی از سایتهای ارزشی و انقلابی نسخه انگلیسی این نامه را در سایت خود بارگذاری نکردهاند.
خوب میدانیم که هیچ تعمدی در کار نیست و صاحبان این پایگاههای اینترنتی حاضرند به یک اشاره جان خود را نیز در راه ولی امر خود تقدیم نمایند ولی نکته اینجاست که کوتاهی در درک شرایط و بیتوجهی به مقتضیات زمان گناهی نا بخشودنی است که تا دیر نشده باید برای جبران آن فکری کنیم.
دقیقاً شبیه به زمانی است که فرمانده دستور حمله را صادر میکند و ما در سنگرهای خودمان به خواب رفتهایم. بیاطلاعی از منطق حاکم بر وب برای کسانی که دستاندرکار امور فرهنگی هستند و بعضاً اداره سایتهای ارزشی و انقلابی را بهعهده دارند، دقیقاً مانند سربازانی هستند که در سنگرهای خود به خواب رفتهاند و این غفلت از آن دسته گناهانی است که بهای سنگینی برای آن پرداخت میشود.
و اما این که چرا باید نسخه انگلیسی این نامه که خطاب به جوانان اروپا و امریکا نوشته شده است منتشر و باز نشر شود امری واضح است؛ چراکه آنها فارسی نمیدانند و امروزه زبان بینالمللی دنیا زبان انگلیسی است.
دوستان ما اینگونه میپندارند که چون نویسنده این نامه مهمترین شخصیت جهان اسلام است که البته هست، بنابراین متن این نامه توسط همه رسانههای خبری دنیا منعکس میشود و همه شبکههای خبری بسیج میشوند تا محتوا و خبر این نامه را به همه دنیا ارسال نمایند.
باید کمی واقعنگر باشیم و بپذیریم که داستان به این سادگی که دوستان ما فکر میکنند نیست. این نامه حاوی مطالبی است که اگر بهخوبی در جهان فعلی منتشر شود ضربه سنگینی بر همه داشتههای سیاستمداران و حاکمان اروپایی و امریکایی وارد خواهد کرد؛ چراکه همه هیمنه و حکومت ابرقدرتهای فعلی بر پایه جهالت و سطحینگری ملت هایشان بنیان نهاده شده است و این نامه در حکم یک بیدارباش و در حکم یک ندای جهان شمول است که قدرتهای بزرگ به شدت از آن واهمه دارند.
صفحات: 1· 2
این عبارت را تکمیل کنید:
ما فراموش نخواهیم کرد…
در آستانه سالروز حماسه نه دی از شما مخاطب عزیز دعوت می شود
که در بخش نظرات همین خبر عبارت زیر را تکمیل نمایید:
{ ما فراموش نخواهیم کرد…}